Via een internetsite daten in het bijzonder veel gebruikt door 40-plussers

Uit gisteren gepubliceerde CBS-getallen bleek dat de ontwikkeling van online daten hoofdzakelijk is gebruikt wordt door 40-plussers op de markt. Het CBS zegt dat twintigers veel vaker gaan samenwonen of trouwen dan vijftigers alleen als deze laatste groep gaat samenwonen of in de echt verbonden worden, dan hebben zij hun liefdespartner wel vaker met gebruikmaking van het internet ontmoet.

Leuke bevindingen

Uit analyse van de site PARSHIP kwam als bevindingen naar boven dat in de echt verbonden worden nog steeds erg populair is bij singles onder de 40 jaar. 72 % van de dertig- tot 40-jarigen en zelfs iets meer dan 83 procent van de 18- tot 29-jarigen wil trouwen op het moment zij de ware hebben gevonden. Uit een test kwam als bevindingen naar boven tevens dat men boven de 40 jaar oud helemaal geen enorme wens bezit om te trouwen. Mocht in de echt verbonden worden wel een enorme wens van de geliefde zijn, dan doet circa 33% hier niet moeilijk over. De meesten onder de 40 jaar oud zien het liefst een trouwfeest met alles erop en eraan, zoals in de echt verbonden worden in het geheel in het wit in een kerkgebouw, hoewel de ouderen het liefst gewoonweg naar het stadhuis gaan en het zo laten.

Mannen willen liever een ouderwetse trouwerij dan vrouwen

Eveneens apart is dat jongens meer waarde hechten aan een traditionele bruiloft dan dames. Twee derde van de singles onder de 30 jaar oud en om en nabij de helft van de 30 tot 40 jarigen zien graag naast een ouderwetse ceremonie tevens een ceremonie in een kerkgebouw in een spierwitte trouwjurk en knap pak. Een ruime 25% van de vrijgezellen onder de 40 vindt uitsluitend een huwelijksceremonie bij de burgerlijke stand genoeg, maar dan wel ‘in het wit’. Vrijgezellen ouder dan 40 jaar daarentegen, genieten liever een ceremonie op het stadhuis zonder een witte jurk en trouwpak.

Indien het gaat om trouwen in een kerkgebouw en ‘in het wit’, blijken de meeste kerels juist romantisch te zijn. 44 procent trouwt het liefst op deze wijze, voor vrouwen ligt dit aantal op 23 procent. 

 Tot zover weer deze blog!  

Reacties

nice one!!! i like new fashion but when we think about old fashion that time old fashion is good nowever and in future will be good.
http://usaonlinechemist.typepad.com/edandmen

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
adc5a1
Onthoud mijn gegevens!