Je eerste ontmoeting!

Eindelijk is het zover: de allereerste afspraakje. Je hebt er zeker wel dagen naar uit gekeken en kunt van de spanning niet ophouden om erover te praten.

Hier bij geven we je zes goede tips! 

Eerste indruk

Uit recent onderzoek kwam als bevinding naar boven dat je slechts 12 minuten hebt om een opbouwende indruk te maken. Een eerste afspraak let als eerste op jouw smile, frisse adem en oogcontact dus zorg dat je die 3 zaken voor elkaar hebt.

Verwacht niet je droomprins

Staar je niet blind op dit ene persoon en die ene afspraakje. Geef ieder persoon een kans - ook al voldoet een individu niet direct aan jouw berekeningen. Wees open voor wat nieuws en verruim jouw horizon.

Leuke date

Bedenk een leuke ruimte voor jullie eerste ontmoeting maar wees niet te enthousiast. Vermijd locaties waar je niet lastig met elkander kunt praten, zoals tijdens de film. Je wenst op zo’n 1e afspraak tuurlijk alles van de ander te weten komen.

Veiligheid voor alles

Je weet nog niet helemaal wat voor vlees je in de kuip hebt, dus spreek zeker nooit bij één van jullie 2 thuis af. Zeker bij een blind eerste afspraakje is dit zeker geen goed idee. Zorg ervoor dat je met jouw eigen vervoer gaat en afspreekt op een plek waar meer personen zijn.

Schoonheid

Een eerste indruk is van belang, dus grijp je kans je mooiste kant te tonen. Ga voor een natuurlijke look, een lekkere parfum en kies je kleding,  uit op basis van waar de eerste afspraak zich gaat afspelen.

Keep it casual!

Houd het luchtig en probeer niet over dingen te praten die je irritant vindt. Negatieve dingen schrikt af. Babbel over positieve zaken en wees open en openhartig. Ben je op zoek naar iets serieus? Maak dat dan meteen helder.

 Veel geluk bij je eerste ontmoeting!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
21a455
Onthoud mijn gegevens!