Dating profiel aanmaken

Dating tips! - Profiel

Wanneer je hebt besloten om online te gaan daten maak je natuurlijk een eigen profiel aan op een datingwebsite naar jouw voorkeur. Hieronder volgen een paar tips  over hoe je je profiel kunt opstellen. Het is erg belangrijk dat je daar de tijd voor neemt.

- Geef een goed beeld van jezelf

- Vertel bijv. wat je graag doet in je vrije tijd

- Neem de tijd om je profiel op te stellen – je profiel is uiteindelijk waar op mensen jou beoordelen

- Plaats foto’s

- Naast dat je foto’s plaatst, is het ook belangrijk dat deze recent zijn

- Wijzig regelmatig je profiel, op deze manier onderscheid je je van de rest

- Als laatste is het natuurlijk erg belangrijk dat je laat weten wat voor persoon jij zoekt!

- Omschrijf welke karaktereigenschappen je bijvoorbeeld belangrijk vindt

Succes bij het aanmaken van je eigen profiel!

Games spelen en teveel spieren kweken zijn missers in de liefde

Uit een vragenlijst van de site PARSHIP kwam naar voren dat singles afknappen op online gaming en fanatieke krachtrainers. Hobby’s als lekker cultuur snuiven en reizen scoren wel veel positieve punten.

Sommige vrijgezellen doen er waarschijnlijk verstandig aan hun hobby nog eventjes tegen niemand te zeggen, op het moment dat ze gaan daten. Uit een onderzoek kwam als resultaat naar boven dat dat 2.000 vrijgezellen vinden dat gamen en spieren kweken vurige love-killers betreffen. Om en nabij 20% van de meiden vindt online gamen een afgang. Van iets meer dan 23% van de heren moeten de dames de gewichten laten stilliggen. Zij vallen niet op gespierde vrouwen.  

Verschillen in geslacht

Maar als we de mannen/vrouwen omdraaien, lijkt het ontzettend mee te vallen: enkel 10% van de kerels walgt ervan als een geliefde veel online games speelt. En maar 13% van de vrouwen vindt het niet aantrekkelijk als een man aan bodybuilding doet, dat is niet veel.

Naast veel games spelen en bodybuilding, is het gevaarlijk om extreme sporten als vrijetijdsbesteding op je date profiel te zetten; 12% ziet haar date liever niet bungeejumpen danwel free-runnen.

Actieve singles maken aanzienlijk meer kans

Vrijgezellen zijn liever zeker niet suf edoch tevens niet ál te avontuurlijk: uit het onderzoek bleek dat actieve vrijgezellen juist punten scoren. Vrijetijdsbestedingen als dansen, snowboarden en sporten in de sportschool vallen bij een kwart in de smaak. Een gunstige tweede is het bijwonen van festivals of films/theater: culturele hobby’s worden door 18% van de vrijgezellen beschouwd als een pluspuntje. Dingen van de wereld zien maakt de top drie volledig: 15% acht het interessant als de ander gaarne dingen van de wereld wil zien.

Als je wilt dat je datingprofiel positief wordt gewaardeerd door jouw toekomstige date, weet je nu in ieder geval wat je erop moet zetten. Maar ook wat je er niet op moet zetten.

Succes!